Χάρτης Νέο Μικρό Χωριό Καρπενήσι Ευρυτανίας

Ιβίσκος Στούντιο

To όνομα Ιβίσκος σημαίνει λεπτεπίλεπτη ομορφιά... Αν αναζητάτε παραδοσιακή ομορφιά και επιθυμείτε η διαμονή σας να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ζεστασιάς, το Ιβίσκος Studios είναι η καλύτερη επιλογή.
 

Χάρτης Μικρό Χωριό Καρπενησίου Ευρυτανίας

Το Studio Ιβίσκος βρίσκεται στο Νέο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, στο Δήμο Ποταμιάς και απέχει περίπου 12 χιλιόμετρα απο την πρωτεύουσα του νομού, το Καρπενήσι.

Ο ξενώνας είναι χτισμένος στα "ριζά" του χωριού, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, όπου διακρίνεται ο ξενώνας μας.

Για να έρθετε, ξεκινώντας απο την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσετε την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκης - Αθηνών αντίστοιχα) μέχρι την Λαμία.

Απο τη Λαμία θα ακουλουθήσετε το δρόμο προς Καρπενήσι και Ευρυτανία. Φτάνοντας στο Καρπενήσι ακολουθήστε τη διαδρομή προς Προυσό (μερικά απο αυτά τα χωριά το Κλαυσί, το Βουτύρο, το Μεγάλο Χωριό και φυσικά το Μικρό Χωριό) Μετά 12 χιλιόμετρα περίπου θα στρίψετε δεξιά στη διασταύρωση Μικρού Χωριού.

Για να έρθετε ξεκινώντας από τον Αγρίνιο δια μέσου Προυσού (60 χλμ. σύνολο) και μετά από 18 χλμ. περίπου θα στρίψετε αριστερά στην διασταύρωση του Νέου Μικρού Χωριού.

Ανηφορίζωντας για Μικρό χωριό στη δεύτερη στροφή, συναντάτε την πινακίδα "Studio Iviscos", μπαίνετε αριστερά πάνω στη στροφή (απέναντι) και στα 25 μέτρα ξανά αριστερά ακολουθώντας τις πινακίδες. Στο τέλος του δρόμου βρίσκεται το κατάλυμα.

Το Studio Iviscos απέχει από: Αθήνα 292 χλμ. Θεσσαλονίκη 374 χλμ. Καρπενήσι 12χλμ. Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου 24χλμ.

Σας περιμένουμε!